adscode
adscode
adscode

Antalya'nın Sıcak ve Nemli Hava Koşulları

Antalya'da sıcaklık ve nem oranı yüksek, vatandaşlar serinlemek için sahillere akın etti.

Antalya'nın Sıcak ve Nemli Hava Koşulları

Antalya'nın sıcak ve nemli havası devam ediyor. Bugün hava sıcaklığı 36 derece ölçülürken, deniz suyu sıcaklığı da 30 derece olarak kaydedildi. Öğle saatlerinde ise nem oranı yüzde 80'i buldu, bu da vatandaşların terlemesine neden oldu.

Nem bulutları, kenti çevreleyen dağların görünmesini zorlaştırırken, vatandaşlar serinlemek için sahilleri ve palmiye ağaçları altındaki gölgelik alanları tercih etti. Bazı vatandaşlar güneşten korunmak için yağmur şemsiyesi kullanırken, diğerleri ağaçların altına hamak kurarak keyifli zaman geçirdi.

Konyaaltı sahilinde şemsiyenin altında güneşten korunmaya çalışan Enver Esen, nem oranının yüksekliğinin sahili kaplayan Beydağları'nın görünmemesinden anlaşıldığını belirtti.

Arkadaşlarıyla mesire alanında ağaçların altında dinlenen Emine Erşahin ise sıcaklığı hissettiklerinden dolayı denize girerek serinlemeyi tercih ettiklerini söyledi. Antalya'da sıcaklık ve nem dalgasının devam ettiği bu günlerde vatandaşlar, serinlemek için deniz ve gölgelik alanlarına akın etmeye devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder