adscode
adscode
adscode

Antalyaspor ve HDI Sigorta İş Birliği Anlaşmasını Gerçekleştirdi

Antalyaspor, 2024-2025 sezonunda HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşması yaparak yeni döneme hazırlanıyor.

Antalyaspor ve HDI Sigorta İş Birliği Anlaşmasını Gerçekleştirdi

Antalyaspor, 2024-2025 sezonunda HDI Sigorta ile iş birliği anlaşması yaparak yeni bir adım attı.

İmza töreni Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleşirken, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan bu önemli anlaşmayı birlikte duyurdular.

Sponsorluk kapsamında, HDI Sigorta logosu gelecek sezon Antalyasporlu futbolcuların şortlarının ön yüzünde ve röportaj tişörtlerinde iki omuzda yer alacak. Başkan Sinan Boztepe, yaptığı konuşmada bu anlaşmanın öneminden bahsederek, "Kulübümüzü global bir firma ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun vadeli iş birlikleri için de kapılarımızı açık tutuyoruz" dedi.

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ise, sporun farklı alanlarında sponsorlukları sürdürerek Türk sporuna destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca, Antalyaspor'un yeni Teknik Direktörü Alex de Souza'nın etkisiyle sezon boyunca takımın ve kulübün daha çok ilgi göreceğine inandıklarını dile getirdi.

İmza töreninin ardından, Başkan Boztepe, Firuzan İşcan'a özel bir forma hediye ederken, günün anısına her iki taraf da üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formaları birbirlerine hediye etti. Bu iş birliğinin spor camiasına ve Antalyaspor'a hayırlı olması temennisinde bulunuldu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder