adscode
adscode
adscode

Apple, Haritalar Uygulamasını Web Tarayıcılarına Taşıyor

Apple'ın Haritalar uygulamasını web tarayıcılarına taşıması büyük bir adım olarak nitelendiriliyor.

Apple, Haritalar Uygulamasını Web Tarayıcılarına Taşıyor

Apple, Haritalar uygulamasını web tarayıcılarına taşıyarak büyük bir adım attı. Şimdi iPhone veya iPad'e ihtiyaç duymadan, herhangi bir cihazın tarayıcısından Apple Haritalar'ı kullanabilirsiniz. Bu gelişme, yol tarifi almak, yeni yerler keşfetmek ve işletmeleri bulmak gibi işlemleri daha da kolaylaştıracak.

Apple'ın basın bültenine göre, uygulamanın beta versiyonuna erişmek isteyenler, Mac ve iPad cihazlarında Safari ve Chrome tarayıcıları, Windows cihazlarında ise Chrome ve Edge tarayıcıları kullanabilecek. Henüz sadece İngilizce olarak kullanılabilen Apple Haritalar'a beta. maps.apple. com adresi üzerinden erişilebiliyor.

Beta ile birlikte kullanıcılar araç ve yaya yol tarifleri alabilir, fotoğraflar, çalışma saatleri, derecelendirmeler ve yorumlar dâhil olmak üzere harika yerleri ve yararlı bilgileri bulabilirler. Haritalar, Rehber özelliği ile de pek çok şehirde yemek yenilebilecek, alışveriş yapılabilecek ve keşfedilecek yerleri gösterecek. Bu adım ile Apple, uzun süredir pazar lideri olan Google Haritalar'a ciddi bir rakip olacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder