adscode
adscode
adscode

Arda Güler'in Performansıyla Dikkat Çektiği Real Madrid - Milan Hazırlık Maçı Detayları

Real Madrid ve Milan arasında oynanan hazırlık maçının detayları ve Arda Güler'in performansı hakkında bilgiler.

Arda Güler'in Performansıyla Dikkat Çektiği Real Madrid - Milan Hazırlık Maçı Detayları

Real Madrid, Milan ile hazırlık maçına çıkacak. İspanyol devinin ABD'de Albacate'de basına kapalı oynayacağı maçların detayları merak ediliyor. İtalyan teknik direktör Arda Güler'i ilk 11'de başlattı ve Güler'in performansı dikkat çekti. Peki, Real Madrid - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?Real Madrid - Milan maçı 1 Ağustos 2024 Perşembe günü oynandı. Real Madrid maç sonu Milan'a 1-0 mağlup oldu.

EURO 2024'TEN DÖNENLER KADRODA OLMAYACAKReal Madrid'in ABD turunda 1 Ağustos'ta Milan ile, 4 Ağustos'ta Barcelona'yla ve 7 Ağustos'ta Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalarda EURO 2024 ve Copa America'da yarı finale yükselen Real Madrid'li oyuncular olmayacak.

İLK SEZONDA 12 MAÇTA SÜRE ALMIŞTIArda Güler, Real Madrid'de ilk sezon sakatlıklarından dolayı 1 maçta süre alabilmişti. Yeni sezonda ise Real Madrid'de daha fazla oynayacağı düşünülüyor. Arda Güler, 12 maçta 6 kere fileleri havalandırdı. ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI BEĞENİLDİArda Güler'in Milan maçında ilk yarı gösterdiği performansla dikkat çekti. Güler, ikinci yarıda yerini Nico Paz'a bıraktı. Real Madrid karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder