adscode
adscode
adscode

Arda Güler Madrid Kampında Parlıyor!

Real Madrid sezon öncesi kampını Amerika'da sürdürürken Arda Güler, Barcelona maçında göz kamaştırdı. Başkan Florentino Perez'in beğenisini kazanan Arda'ya yeni sözleşme iddiaları da ortaya atıldı.

Arda Güler Madrid Kampında Parlıyor!

Real Madrid sezon öncesi kampını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürüyor ve Arda Güler adeta parlıyor. Dünya devi Madrid, Barcelona ile oynadığı hazırlık maçında mağlup olsa da Arda'nın performansı dikkat çekiciydi.

Defensa Central'de yer alan haberde, Başkan Florentino Perez'in Arda Güler'in performansından çok etkilendiği belirtilirken, locada bulunan Perez'in "Bu çocuk tam bir yetenek" yorumunda bulunduğu aktarıldı. Maçta attığı golle dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'e yeni sözleşme teklif edildiği iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. Perez'in Arda'ya, düzenli forma giyip iyi performans sergilemesi halinde sözleşmesinin revize edileceği sözünü verdiği ifade edildi.

Madrid kampının en dikkat çeken ismi olan Arda Güler, hem saha içindeki performansıyla hem de başkanın beğenisiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Real Madrid taraftarları, Arda'nın gelecek sezon takımda önemli bir rol oynamasını umut ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder