adscode
adscode
adscode

Armine Trend Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Tesettür ve kadın giyim markası olarak Türkiye de en çok bilinen markaların başında Armine geliyor Sezonun renklerini tesettür modasını ve elbise modellerini tasarladığı ürünler ile belirliyor

Armine Trend Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Şal ve eşarp başta olmak üzere kadın tesettür giyimine dair çok sayıda ürün, renk ve model seçeneği sunuyor. Tesettür dış giyim ile birlikte yüzlerce çanta ve ayakkabı modelleri de var. Armine Trend sayfasını ziyaret ettiğiniz zaman başka mağazalarda ve sitelerde zaman kaybetmenize gerek kalmıyor. Çünkü marka bir kadının ihtiyacı olabilecek neredeyse her şeyi tek bir siteye sığdırmış. Sezon indirimleri, indirimli tesettür elbise modelleri, indirimli şallar ve ucuz eşarplar buradan alınabilir. Ucuz olması yanında muadillerinden kaliteli bir satış anlayışı da benimsiyor. Burada önemli olan her şeye ve tüm markalara rağmen Armine’nin büyüyor olmasıdır.

Depremin yıkıcı etkilerinin yaraları sarılmaya çalışılırken diğer yandan da yatırımcılar kolları sıvıyor. Aslında yatırımcılar bir nevi ölü ve yıkılmış bir şehri uyandırmaya, tabir-i caizse kalkındırmaya çalışıyor. Yıkılan bir şehirde istihdam sağlanamadığı gibi kimse evlerine dönemiyor veya dönecek evleri bulunmuyor. Bir şekilde hayata kaldığı yerden kendi memleketinde devam etmek isteyenler oluyor. Bunların hepsi bir yana devletin tek başına yeterli olmadığı, yatırımcıların da destekleri ile hep birlikte ayağa kalkılacağı gerçeği var. İş adamı Mehmet Duran ve iş kadını Rojin Duran da bu misyonu kendine görev edenmiş yatırımcılar olarak karşımıza çıkıyor. Bu zor ve doğrulması güç zamanda 5 katlı Armine şubesi inşa ederek Gaziantep’i ayağa kaldırmaya uğraşıyor. Bunun için ise gerçekten en doğru markayı yani Armine’yi seçmişler. www.arminetrend44.com e-ticaret sitesinden satış yapılsa da fiziki mağazaları artırmak ve istihdamı sağlamak gerekiyor. Bunun için de 5 katlı AVM görünümlü Armine şubesi yapım ve inşasına girişmişler. Öncesinde çok fazla yatırım ve başarı hikayesi olduğundan şimdilerde dünyaya açılma projeleri var. Irak- Erbil, Katar- Doha, İngiltere- Londra, BAE ve İran- Tahran’da yatırım için görüşmelerini sürdürüyor.

Bu kadar kısa zamanda böyle bir yatırımı yapabilmek için azmetmek ve bölgeyi sevmek gerekiyor. Gaziantep’i eskisinden çok daha canlı bir yere dönüştürmek için umuyoruz ki etkili bir hamle olur. Armine Trend hem kendi gücüne güç katacakken hem de bölgeyi büyütecek gibi duruyor. Yeni sezon ürünlerine kolayca ulaşmak, buluşmak, alışveriş yapmak, arkadaşlarınızla görüşmek ve kendinizi iyi hissetmek için iyi bir mekan olmuş. Merak edip gidenler ve 5 katlı Armine şubesini ziyaret edenler memnun dönüyor. Sezon ürünleri ve sezon dışı ürünler bulunduğu gibi outlet ürünler de yer alıyor. Herkesin bütçesine ve moda zevkine göre tesettür elbise modelleri, tesettür nişan elbiseleri, tesettür dış giyim ürünleri var. Çantadan ayakkabıya, eşarptan şala kadar aklınıza gelebilecek tüm ürünler bulunuyor. Tunik, gömlek ve bluz modellerini incelemek için www.arminetrend44.com veya 5 katlı Gaziantep Armine şubesini ziyaret edebilirsiniz.   


Geleneksel mağazacılık dışında yeni nesil ve sosyal medya ve E-Ticaret  konularında İngiltere merkezli teknoloji ve finans, turizm konularında dünya markası haline gelen helal el dıyar ltd unııtedkingdom ile konsorsiyum kuran Mehmet Duran ve Rojin Duran, Trendyol, Hepsiburada, N11 ve PTTAVM sözleşmelerini imzalayarak  pazaryerlerin de mağazalarını açtılar


                         www.cicekci.tv            www.armine.tv        www.arminetrend44.com   www.avsallarcicekcilik.com

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin