adscode
adscode
adscode

Arnavutköy'de Terk Edilmiş Araçlar Korkulu Rüya

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yıllardır park halinde duran terk edilmiş ticari araçlar mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Mahalle sakinleri uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirterek yetkililerden yardım istiyor.

Arnavutköy'de Terk Edilmiş Araçlar Korkulu Rüya

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yıllardır park halinde duran iki ticari araç, mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi. Çocuk parkının yanında bulunan terk edilmiş araçlar, akşam saatlerinde uygunsuz davranışlara sahne oluyor. Arnavutköy İslambey Mahallesi'nde yıllardır park halinde duran bu araçlar, mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Terk edilmiş araçların içerisinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiği belirten mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istiyor.

Mahalle sakini Suat Sarsıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eskiden burada bir karakol vardı, karakol taşındıktan sonra bu araçları buraya çektiler ve gittiler. Sahibinin kim olduğunu bilmiyoruz, camları kırılmış durumda. Özellikle gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ve ne yaptıklarını bilmiyoruz. Bu durum çok endişe verici, geçen gün bir çocuğun üzerine cam düşerek yaralanmasına sebep oldu" şeklinde konuştu. Ayrıca, aracın park halinde olduğu sokakta çocuk parkı ve gençlerin vakit geçirmesi için yapılan spor alanlarının bulunması da dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını ve terk edilmiş araçların kaldırılmasını istiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin