adscode
adscode
adscode

Aşkı için ülkesinden vazgeçmişti Aldatıldığımı öğrendiğimde banyoya gidip kustum

Ünlü sunucu Melanie Sykes, 90lı yıllarda şarkıcı Matt Goss ile tüm dünyanın gözü önünde yaşadığı aşkla bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu

Aşkı için ülkesinden vazgeçmişti Aldatıldığımı öğrendiğimde banyoya gidip kustum

İngiliz televizyon ve radyo sunucusu Melanie Sykes (52) ile İngiliz şarkıcı, müzisyen ve söz yazarı Matt Goss (54), 1992 yılında aşk yaşamaya başlamış; 1997'de ise Goss'un sadakatsizliği nedeniyle ayrılmıştı. Sykes, o dönem tüm dünyanın gözü önünde şarkıcı sevgilisiyle yaşadığı çalkantılı aşkı, yeni otobiyografisi 'Illuminated Autism & All The Things I've left Unsaid'de detaylandırdı.

DailyMail'de yer alan habere göre; 20'li yaşlarının başlarında ilişkilerine başlayan ünlü isimler, aslında o dönemde bile farklı beklentilere sahipti. Sykes, bunu; "Gülmek, spontane cinsellik yaşamak ve özgür olmak istiyordum, ama hayatlarımız böyle değildi. Matt kariyerine odaklanmıştı ve ben sadece eğlenceli bir ilişki yaşamak istiyordum" sözleriyle anlattı.

TELEFON FATURASINDAKİ FARKLI NUMARALARI FARK ETTİ

Greater Manchester'daki sunucu, kariyerinin zirvesindeyken şarkıcı ile birlikte İngiltere'den, ABD'ye taşındı. Ancak Melanie'nin, Matt'in kendisini aldatmasını öğrenmesiyle peri masalı bir anda sonra erdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder