adscode
adscode
adscode

ASKİ’li Sporcular Olimpiyata Hazır!

ASKİ Kulübü'nden 11 sporcu Paris Olimpiyatları'na hazır. Taha Akgül altın madalya için iddialı, Rıza Kayaalp moralini bozuk ama 25 yıllık temiz kariyerine güveniyor.

ASKİ’li Sporcular Olimpiyata Hazır!

Paris'te gerçekleştirilecek olan olimpiyatlar için Türk sporcuların hazırlıkları tamamlandı. Ankara'nın ASKİ Kulübü'nden 11 sporcu, medya karşısına çıktı. ASKİ Tesisleri'nde düzenlenen lansmana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan da katıldı. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Taha Akgül, Türkiye'ye madalya kazandırmak için iddialı. "Amacım sporculuk yaşantımı altın madalya ile noktalamak, bunun için elimden geleni yapacağım" dedi. Ankara Milletvekili ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan ise tüm sporculardan madalya beklediklerini belirtti. Rıza Kayaalp ise spor hekimi kontrolünde tedavi amaçlı kullandığı ilaç nedeniyle mindere çıkamama riski yaşadığını açıkladı. "Benim 25 yıllık tertemiz bir spor kariyerim var. Moralim çok bozuk. Devletimi ve sevdiklerimi yanımda görmek istiyorum. Ben yanlış bir şey yapmadım. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

ASKİ'li sporcular Taha Akgül, İbrahim Çiftçi, Enes Başar, Ali Cengiz, Hamza Bakır, Evin Demirhan Yavuz, Tuğrulhan Erdemir, Kaan Aykutsun, Muhammet Furkan Özbek, İbrahim Bölükbaşı ve Abdullah Kayapınar, Türkiye'yi Paris Olimpiyatları'nda temsil edecekler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder