adscode
adscode
adscode

Atölye Mood Firması Lunaparklar İçin Oyun Aletleri Üretecek

Gökhan Biçen tarafından kurulan Atölye Mood firması, lunaparklar için ticari oyun aletleri üretmeye başladı ve yeni tasarımlarıyla yurt dışına açılıyor.

Atölye Mood Firması Lunaparklar İçin Oyun Aletleri Üretecek

Nilüfer ilçesinde 2004 yılında kurulan Atölye Mood firması, lunaparklar, sosyal tesisler ve alışveriş merkezlerindeki oyun alanları için ticari oyun aletleri üretmeye başladı. Gelişen işler sonucunda seri üretime geçen firma, yıllık 3 bin adet makine üretim kapasitesine ulaştı.

Kovid-19 salgını döneminde işlerin yavaşlaması üzerine, sahibi Gökhan Biçen ürettiği oyun aletlerine cam ve ahşapla estetik katarak yeni tasarımlar ortaya çıkardı. Sosyal medyada paylaşılan tasarımlar yoğun ilgi gördü ve langırt, tavla ve bilardo masası gibi oyun aletlerinin kişiye özel üretimine geçildi.

Önceki dönemde yüzde 10'unu ihraç eden firma, yeni tasarımlarla üretiminin yüzde 80'ini Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere yurt dışına gönderiyor.

Gökhan Biçen, özel tasarım oyun makinelerinin uluslararası fuarlarda da sergilendiğini ve firmalarının isminin dünya çapında tanınmaya başladığını belirtti. Ayrıca, firma yakın zamanda fitness aletleri üretimi için çalışmalar yürütüyor. Endüstriyel tasarımcılar ve mimarlar tarafından tasarlanan yeni ürünler, yetişkinlere yönelik eğlenceli, sportif ve şık bir deneyim sunacak. Gökhan Biçen, yeni ürünlerle hem iç pazarda hem de yurt dışında daha geniş bir kitleye hitap etmeyi hedeflediklerini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder