adscode
adscode
adscode

Avrupa'da şov yapan Kerem Aktürkoğlu'na dev talip!

Tüm Spor - Galatasaray'dan transfer olduğu Benfica'da etkileyici bir performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın dev takımlarının da ilgisini kazandı. Milli futbolcuya Premier Lig devi talip oldu.

Avrupa'da şov yapan Kerem Aktürkoğlu'na dev talip!

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı tüm maçlarda skor katkısı vererek Avrupa'da adından söz ettirdi.

Son olarak takımının Atletico Madrid ile oynadığı maçta gol sevinci yaşayan Kerem Aktürkoğlu için İngiliz devi Manchester United kolları sıvadı.

İspanyol basınında Fichajes'te yer alan habere göre, Kerem Aktürkoğlu, Manchester United'ın radarına girdi.

Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz Ligi'ne çok kısa sürede adapte olduğu ve Benfica'nın 12 milyon euro gibi makul bir rakama bu transferi bitirmesinin fazlasıyla başarılı bir operasyon olduğu aktarıldı.

MANU 40 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Milli futbolcu oynadığı maçların tamamında skor katkısı verirken İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın devre arası transfer döneminde 40 milyon euro gibi bir bonservis ile Benfica'ya teklif yapabileceği öne sürüldü.



G.SARAY'IN %10 PAY HAKKI BULUNUYOR


Diğer taraftan Galatasaraylı taraftarların çok merak ettiği bir konu da Kerem'in bir sonraki satışından sarı-kırmızlı takımın pay hakkının olup olmadığı.

Transfer döneminde iki takım arasında yapılan görüşmelerde Benfica, Kerem'in bir sonraki satışından Galatasaray'a yüzde 10 ödeme yapılmasını öngören maddeyi onaylamıştı. Kerem'in olası satışından Galatasaray'da yüzde 10 pay alacak.

Bu sezon Benfica formasıyla 5 maçta görev alan Kerem Aktürkoğlu, 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

25 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedelinin 60 milyon euro olduğu biliniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder