Aybastı'da Restoran Tartışması: 15 Kişi Gözaltına Alındı

Aybastı'da yaşanan restoran tartışması sonucu 15 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı ile restoran sahibi arasındaki arbede hakkında detaylar haberimizde.

Aybastı'da Restoran Tartışması: 15 Kişi Gözaltına Alındı

Aybastı ilçesinde, Cumhuriyet savcısı ile restoran sahibi arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Olay sonrası gözaltına alınan 15 kişiden 12’si serbest bırakıldı, 3 kişinin işlemleri sürüyor. Olay, Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda bulunan bir ızgara salonunda meydana geldi. Savcı Mücahit Şamil Koca, ailesiyle birlikte yemek yemek için gittiği iş yerinde boş masa olmaması üzerine garsonlarla tartışmaya girdi. Çıkan arbedede savcı ailesiyle birlikte dışarıya çıkartıldı ve 9 aylık oğlu yere düşerek darbe aldı. Olay sonrası gözaltına alınan 15 kişiden 12’si serbest bırakılırken, 3 kişinin işlemleri devam ediyor. T24, olaya ait kırpılmış görüntülerle algı operasyonu yaptı ancak daha sonra haberi sildi. MHP Ünye İlçe Başkanlığı, savcının maruz kaldığı saldırıyı kınayarak devletin himayesinde olduğunu vurguladı. Görüntülerin kırpılmış olması ve olayın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte kamuoyunda farklı yorumlar oluştu. .

Bakmadan Geçmeyin