adscode
adscode
adscode

Baba, Damadını Vurarak Öldürdü

Bir tartışma sonucunda baba, damadını silahla vurarak öldürdü. Olayda hayatını kaybeden damadın eşi ve çocukları da perişan oldu.

Baba, Damadını Vurarak Öldürdü

Olay, dün akşam saatlerinde Oruçreis Mahallesi'nde meydana geldi. Salih Macat (38) ve eşi arasındaki tartışma nedeniyle yaşanan cinayet, mahalle sakinlerini şaşırttı.

Macat'ın eşi, 5 ay önce babasının evine taşındığı için çift arasındaki ilişkiler gerginleşmişti. Salih Macat'ın eşinin bulunduğu dairenin önüne taş atarak hakaretler etmesi sonucunda yaşanan olay, damadın ölümüyle sonuçlandı. Eşinin haber vermesi üzerine babası Orhan Doğan'ın da olaya karışmasıyla tartışma daha da büyüdü. Orhan Doğan, yanında bulunan silahla damadına ateş ederek onu öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Salih Macat'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise Orhan Doğan'ı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Eski eşi Sevi Türkmen ise olayın ardından yaşadığı şokla çocuklarıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Mahalle sakinleri ise şaşkınlık içinde olan olayı konuşmaya devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin