adscode
adscode
adscode

Baba ve Bacası Arasındaki Husumet Kanlı Bitti

İsmail Babat'ın ailesiyle yaşadığı anlaşmazlık sonucunda yaptığı katliamın detayları

Baba ve Bacası Arasındaki Husumet Kanlı Bitti

Adana Sarıçam ilçesi Cerenli Mahallesi'nde yaşanan olayda İsmail Babat, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlık sonucunda büyük bir faciaya imza attı.

Emekli uzman çavuş olan bacanağı Nuri Özdemir'i tabancayla öldürdükten sonra, ailevi nedenlerle husumet oluşan babası Rifat ve üvey annesi Hürü'yü pusuya düşürerek vahşice saldıran İsmail Babat, amcası ve yeğeniyle birlikte ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak. Olay günü babası ve üvey annesiyle yemek davetine giden Rifat Babat, evlerine dönerken pusuya düşürüldüklerini belirtti. Arabalarının önünü kesen saldırganlar arasında yeğeni A. B. ve amcası Adil Babat'ın da bulunduğunu ifade etti. Yaralanan Rifat ve eşi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, ancak üvey anne Hürü Babat hayatını kaybetti. Olaydan sonra yakalanan İsmail Babat, yaşadığı zorlukları ve ailesinin kendisine zulmettiğini iddia ederek suçunu itiraf etti. Ancak amcası Adil Babat, suçlamaları reddederek iftira atıldığını belirtti.

İsmail Babat'ın avukatı ise müvekkilinin akli melekelerinin yerinde olmadığını savunarak tam teşekküllü bir akıl hastanesine sevk edilerek akıl sağlığı ile ilgili rapor alınmasını talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı olay yerinde keşif yapılması ve eksikliklerin giderilmesi için erteledi ve İsmail Babat ile A. B. 'nin tutukluluğunun devamına karar verdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin