BAE Ankara Büyükelçiliği İş Dünyası Buluşmaları: Ticaret Hacmi 40 Milyar Dolara Çıkabilir

BAE Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iş dünyası buluşmasında, Dr. Moza Al Hosani'nin açıklamalarıyla ticaret hacminin artırılması hedefleniyor.

BAE Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iş dünyası buluşmasında konuşan Dr. Moza Al Hosani, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonları sayesinde, aralarındaki ticaret hacminin 40 milyar dolara çıkması hedeflendiğini belirtti. Dr. Al Hosani, ilişkilerin çok pozitif ve güçlü olduğunu vurgulayarak, katılımcıları BAE'deki fırsatları keşfetmeye davet etti. Etkinlikte ayrıca BAE ile ticaret ve yatırım imkanları ile ilgili sunum yapıldı.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum da BAE ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin önemine değinerek, Adana'nın BAE ile dış ticaretinin toplamda 53 milyon dolar olduğunu açıkladı ve iş birliğinin artırılması gerektiğini vurguladı.