adscode
adscode
adscode

Bafra'da Devasa Canlılar Efsanesi

Bafra ilçesinde yaşayan Tiryaki ailesinin evlerinin altında devasa canlıların olduğuna dair iddiaların incelendiği haber metni.

Bafra'da Devasa Canlılar Efsanesi

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan Tiryaki ailesi, evlerinin altında devasa büyüklükte canlıların olduğunu iddia ederek yetkililerden yardım istedi. Aile, evin altından gelen sesler, etrafından kaybolan kediler ve köpekler nedeniyle endişeli. Ancak bölge sakinlerinin özel açıklamaları iddialara farklı bir bakış açısı getiriyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın talimatıyla harekete geçen Samsun Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme, evi ziyaret ederek ilaçlama yaptı ve kamera ile evin altını kontrol etti. Ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ev sahibi Safiye Öztürk, evlerinin altında devasa bir canlının yuvalandığını iddia ederek endişesini dile getirdi. Öztürk, "Görüntüsü yılan ama yılan değil. Gövdesi ve kafası büyük. Çok garip bir ses çıkartıyor. Evin altına yuvalanmış durumdalar. Bir yetkili ziyaret etti ama ilgilenecek bir birimlerinin olmadığını söyledi. Peki ben nasıl rahat olabilirim?" şeklinde konuştu. Bölgedeki diğer vatandaşlar da farklı açıklamalarda bulundu. Bir bölge sakini, iddialara inanmadığını belirterek evlerini yenilemek için böyle bir şey söylendiğini iddia etti. Jandarma ekipleri ise evin çevresine fotokapan kurarak görüntülerin incelenmesine başladı. Samsun'un Bafra ilçesindeki devasa canlılar efsanesi, bölge halkını ve yetkilileri endişelendirirken, gerçeklik payının araştırılması devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder