Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz'un unutulmaması için etkinlik düzenledi

Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü etkinlikleri düzenleyerek, hain darbe girişimini unutturmamayı hedefliyor.

Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz'un unutulmaması için etkinlik düzenledi

Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak ve yeni nesillere aktarmak için özel etkinlikler düzenledi. Gün boyunca süren etkinlikler, 15 Temmuz gazileriyle yapılan kahvaltı ve şehit mezarı ziyaretiyle başladı. Saat 21. 00'da ise Demokrasi ve Birlik Yürüyüşü düzenlendi. Her yaştan ilçe sakini, Türk bayraklarıyla birlikte Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'na kadar yürüdü. Katılımcılar, buradaki 15 Temmuz sergisini de ziyaret etti.

Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in de katıldığı özel programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması canlı olarak izlendi. Özdemir, konuşmasında 15 Temmuz'un önemine vurgu yaparak, ülkenin birlik ve beraberliğine dikkat çekti. Etkinliklerin sonunda ilçedeki camilerden sela okundu.

Bakmadan Geçmeyin