adscode
adscode
adscode

Bakan Göktaş'tan Filistin Açıklaması: İsrail'e Tepki

Bakan Göktaş, AK Parti İl Başkanlığı toplantısında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın önemine vurgu yaparken, Filistin'e yönelik İsrail saldırılarına sert tepki gösterdi.

Bakan Göktaş'tan Filistin Açıklaması: İsrail'e Tepki

Bakan Göktaş, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıdaki sözlerine, Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin gözbebeği olan önemli iller arasında yer aldığını belirterek başladı.

Göktaş, "Anadolu'nun kilidi, doğu ile batının kavşak noktası" olarak nitelendirdiği kente değer katmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Ecdadımızın emaneti olan bu güzel şehri, her alanda güçlü kılarak geleceğe taşımak hepimizin sorumluluğudur. Bu anlayışla, 2002'den bugüne kadar yapılan 138 milyar liranın üzerinde yatırımla Afyonkarahisar'a büyük hizmetler yapıldı. " diye konuştu.

İlk günkü heyecanla, el, gönül birliğiyle güzel bir şehir miras bırakmak için çalıştıklarını bildiren Göktaş, sosyal hizmet merkezleri ve yardımlaşma vakıfları aracılığıyla şehirdeki ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini belirtti.

Ayrıca, Afyonkarahisar ve Antalya'da başlatılan 'Bireysel Sosyal Hizmet Danışmanlığı Modeli'nin pilot uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Göktaş, Afyonkarahisar'da 350 otizmli birey ve ailesi için sosyal hizmet danışmanları görevlendirdiklerini ve bu modeli diğer illere de yayacaklarını söyledi.

Konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin uluslararası platformlarda adalet ve eşitlik için mücadele ettiğini vurgulayan Göktaş, Filistin'deki zulme ve soykırıma dikkat çekti.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına sert tepki gösteren Göktaş, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine karşı çıkarak, Filistin davasını desteklediklerini ve mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. Göktaş, "İsrail, Gazze'de işlediği soykırımın üstünü kapatamayacak ve er ya da geç bu insanlık dışı vahşetin hesabını adalet önünde verecek. Bütün dünyanın sessiz kaldığı bu büyük insanlık dramına, Filistinli kardeşlerimizin uğradığı soykırıma sessiz kalmayacağız. Her daim Filistin'in haklı mücadelesini savunmaya devam edeceğiz. " dedi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin