adscode
adscode
adscode

Bakan Kurum Biz ocaklara ateş düşsün istemiyoruz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Sultanbeyli İş İnsanları ile Akşam Yemeği programına katıldı

Bakan Kurum Biz ocaklara ateş düşsün istemiyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Sultanbeyli İş İnsanları ile Akşam Yemeği' programına katıldı. Büyük İstanbul dönüşümünün çok önemli olduğunu belirten Bakan Kurum, “Bu süreçte el ele verelim. Biz ocaklara ateş düşsün istemiyoruz, çok net söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız burada ne fedakarlık gerekiyorsa o fedakarlığı bugüne kadar gösterdi. Bundan sonra da aynı anlayışla gösterecektir” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'de seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Önce 'Genç Adres Açılış Programı'nda gençlerle buluşan Bakan Kurum, ardından 'Sultanbeyli İş İnsanları ile Akşam Yemeği' programında iş insanları ile bir araya geldi. Programa, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, milletvekilleri, parti temsilcileri ve iş insanları katıldı.

“VATANDAŞIMIZI SAĞLAM, GÜVENLİ ALANLARA TAŞIYACAĞIZ”

Sultanbeyli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bakan Kurum, “Sultanbeyli'nin içindeki donatı alanında kalan ne kadar vatandaşımız varsa o alanlardaki kardeşlerimizin rızası çerçevesinde konutlara taşıyacağız. İlk etabı da orada başladık. Şimdi başkanım, Bakanlığımızla yeni alanları çalışıyor. Oralarda da hızlı bir şekilde yeni rezerv konutları üretmeye başlayacağız. Bunu bakan yardımcılarımızla, genel müdürümüzle birlikte çalışmaya başladılar. İnşallah hızlı bir şekilde bu süreci yöneteceğiz. Böylelikle orada vatandaşımızı sağlam, güvenli, donatısı, yeşil alanı ve parkı olan alanlara taşıyacağız. Mevcut yerleri de donatıda, okulda kalıyorsa, yeşil alanda veya parkta kalıyorsa milletimize armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder