adscode
adscode
adscode

Bakan Kurum Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Bakan Kurum, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları değerlendirdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bakan Kurum Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine yönelik temaslarını sürdürüyor.

Yeniden göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerini deprem bölgesine yapmak istediğini belirten Bakan Kurum, bu çerçevede depremden ağır hasar alan tüm illeri ziyaret edeceklerini kaydetti.

Bakan Kurum, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları değerlendirmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla Kahramanmaraş'a ziyaret gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'a gerçekleştirdiği ziyarette Vali, belediye başkanları, STK'lar ve milletvekilleriyle bir araya gelen Bakan Kurum, İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, deprem sonrası yapılan çalışmaların son durumu değerlendirildi.

Bakan Kurum, yaptığı konuşmada, deprem bölgesinin derdinin kendilerinin de derdi olduğunu belirterek, vatandaşlarla birlikte bu mücadeleyi vereceklerini vurguladı. Bakan Kurum, deprem bölgesinde yaşanan acıları ve kayıpları hatırlatarak, vatandaşlara başsağlığı diledi. Ayrıca, deprem sonrası devletin tüm kurumlarıyla birlikte 11 ili ayağa kaldırmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. Amacın, bölgenin bir an önce ayağa kalkması ve vatandaşların yüzünün gülm. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder