Bakan Kurum, EBRD ile Yürütülecek Ortak Çalışmaları Değerlendirdi

Bakan Kurum, EBRD ile yürütülecek ortak çalışmaları değerlendirdi ve iklim değişikliği ile mücadele konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Bakan Kurum, EBRD ile Yürütülecek Ortak Çalışmaları Değerlendirdi

Bakan Kurum, Başkan Yardımcısı Patrone ile bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, EBRD ile yürütülecek ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Deprem bölgesine yönelik çalışmalardan iklim değişikliğine kadar birçok konuyu ele aldıklarını belirten Kurum, EBRD'nin sergilediği dayanışma için teşekkür etti. Türkiye'nin yeşil dönüşüm hedeflerine uygun çalışmalar yapacaklarını belirten Kurum, İklim Kanunu'nun Meclis'ten geçirilmesi gerektiğini söyledi. Patrone ise Türkiye ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ve İLBANK ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.