adscode
adscode
adscode

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılının büyük dönüşüm kampanyasını başlattık

Ümraniyede düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Ülkemizi bir taraftan deprem riskinden kurtarıyor bir taraftan da çocuklarımızın

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılının büyük dönüşüm kampanyasını başlattık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına katıldı. Birçok gösterinin düzenlendiği programda çocuklar, resim atölyesinden sihirbazlık gösterilerine birçok etkinliğe katıldı. Murat Kurum, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Çocukların bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Bakan Kurum, "Tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum. 103 yıl önce Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ilk gazi meclisimizle birlikte ülkemizin egemenliğini tüm dünyaya ilan etti. Böylelikle hem ülkemizin hem de dünyamızın çocukları 23 Nisan'ı bir bayram havasıyla tüm dünyada kutluyor. Bugün biz de sabah Üsküdar'ımızda ardından Sultanbeyli'de şimdi de Ümraniye'de çocuklarımızla birlikte büyük bir coşkuyla İstanbul'da çocuklarımızın neşesine ortak oluyoruz. Ümraniye'mizi daha güvenli bir hale getirebilmek ve daha yeşil yapabilmek için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder