adscode
adscode
adscode

Bakan Kurum Yüz binlerce gencimiz kardeşimiz Teknofestte gidemesin diye metroları çalıştırmadılar

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Üsküdar Bilim Merkezi Açılış Törenine katıldı Burada gençlere seslenen Kurum

Bakan Kurum Yüz binlerce gencimiz kardeşimiz Teknofestte gidemesin diye metroları çalıştırmadılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Bilim Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı. Burada gençlere seslenen Kurum, "Daha dün İHA'larımızı, SİHA'larımızı, Togg'umuzu görmek isteyen yüz binlerce gencimiz, kardeşimiz için metroları çalıştırmadılar, ulaşım hatlarını durdurdular. Gençlerimizin, yavrularımızın Teknofest'e gitmesini engellemek, ulaşımını durdurmak, yavaşlatmak için ellerinden geleni yaptılar" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Şile'de, Üsküdar Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptıktan sonra Üsküdar'a geçti. Üsküdar'da Bilim Merkezi'nin açılışı Bakan Kurum tarafından yapıldı. Açılış törenine Kurum'un yanı sıra, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Türkmen, milletvekilleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"İŞSİZLİK ORANIMIZI YÜZDE 7 SEVİYESİNE GERİLETECEĞİZ"

Törende gençlere seslenen Bakan Kurum, "Sevgili gençler geleceğiniz için attığımız adımları hiçbir zaman yeterli görmedik. Her geçen gün sizler için çok daha güzel adımları atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar' yaklaşımıyla hazırlanan AK Parti seçim beyannamemizi açıkladılar. Kaynağı ülkemizin kendi ürettiği doğal gaz ve petrol gelirlerinden sağlanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız. Gençlerimize aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Önümüzdeki 5 yılda 6 milyon yeni istihdam oluşturarak işsizlik oranımızı yüzde 7 seviyesine gerileteceğiz. Sizlere daha iyi bir gelecek inşa etmek için gece demeden gündüz demeden çalışmaya, sizlere her yerde ve her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder