adscode
adscode
adscode

Bakan Memişoğlu Rize'yi Ziyaret Etti

Bakan Memişoğlu, Rize ziyareti kapsamında Valilik, Sağlık Bakanlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Memişoğlu Rize'yi Ziyaret Etti

Dün gerçekleştirdiği çeşitli ziyaret ve incelemeler kapsamında Rize'ye giden Bakan Memişoğlu, Valilik ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve diğer ilgililerle bir araya geldi.

Toplantı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Memişoğlu, Rize'nin sağlıkla ilgili durumunu değerlendirerek gelecekle ilgili talepleri ve vizyonu hakkında bilgi verdi. Sahada incelemeler yapacaklarını belirten Memişoğlu, Rize'nin sağlık hizmetlerinde daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını vurguladı. Özellikle şehir hastanesi konusunda önemli adımlar atacaklarını belirten Memişoğlu, "Rize'ye Türkiye'nin en iyi şehir hastanesini kazandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla hareket ediyoruz ve bu sayede Rize'nin sağlık sorunlarını büyük ölçüde çözeceğiz" dedi.

Sağlık Bakanlığı olarak Rize'de herhangi bir sağlık problemi kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Memişoğlu, aile hekimliği ve temel sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Sağlığın korunması ve hastalıklardan kaçınma konusunda halkın bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Memişoğlu, "Sağlığımızı korumak için alışkanlıklarımıza dikkat etmeliyiz. Önceliğimiz hastalanmadan sağlığımızı korumak olmalıdır" şeklinde konuştu. Ziyaretlerine devam eden Memişoğlu, AK Parti İl Başkanlığı ve Rize Belediyesi'ni ziyaret ederek ilgililerle görüştü ve bilgi aldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin