adscode
adscode
adscode

Bakan Uraloğlu, Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu Projesi Şantiyesini Ziyaret Etti

Bakan Uraloğlu, Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu projesinin ilk etabında çalışmaların devam ettiği şantiyeyi ziyaret etti ve projenin önemine vurgu yaptı.

Bakan Uraloğlu, Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu Projesi Şantiyesini Ziyaret Etti

Bakan Uraloğlu, Çeşmeli-Kızkalesi kesiminde devam eden otoyol projesinin şantiyesini ziyaret etti. Vali Ali Hamza Pehlivan ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'in eşlik ettiği ziyarette, projenin gelinen aşaması hakkında bilgi aldı.

Uraloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, otoyolun Kızkalesi'ne kadar olan kesiminin trafiği rahatlatacağını ve yaklaşık 53 kilometrelik bir yol olduğunu belirtti.

42 kilometrelik ana gövdenin 12,5 kilometresinin tüneller ve viyadüklerden oluştuğunu dile getiren Uraloğlu, yolun tamamlandığında seyahat süresinin kısalacağını vurguladı.

Ayrıca, Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte turizme katkı sağlayacaklarını ve projede şu anda 1330 personel ve 204 iş makinesinin çalıştığını belirtti. Uraloğlu, projenin önemine dikkat çekerek, hedeflerinin 3 yıl içerisinde otoyolu tamamlamak olduğunu söyledi. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir ve MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy da katıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder