adscode
adscode
adscode

Bakan Yerlikaya Rize'de İncelemelerde Bulundu

Bakan Yerlikaya'nın Rize ziyareti ve yaptığı açıklamalar hakkında detaylı bilgiler

Bakan Yerlikaya Rize'de İncelemelerde Bulundu

Bakan Yerlikaya, Rize ziyareti kapsamında çeşitli programlara katıldı. Cuma namazı sonrası Hızır Avcı'nın cenaze namazına katılan Yerlikaya, daha sonra Vali İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret etti ve anı defterini imzaladı. Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyaret eden Yerlikaya, TOKİ tarafından yapılan belediye bloklarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Yerlikaya, AFAD İl Müdürlüğü'nde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

AFAD Müdürlüğü'nde güvenlik toplantısına katılan Yerlikaya, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin Huzuru" mottosuyla toplantılar yaptıklarını ve terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele ettiklerini belirtti.

Yerlikaya, uyuşturucu tacirleri ve düzensiz göçle mücadele ettiklerini vurgulayarak, Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) sayesinde uyuşturucuyla etkin bir şekilde mücadele ettiklerini ifade etti. Bakan Yerlikaya, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların ihbarlarının önemine de değindi ve seferberlik ruhuyla hareket ettiklerini söyledi.

Toplantıya, Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve diğer ilgililer de katıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin