Balık Çiftliğinde Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

Çıkan tartışma sonucunda adam öldürme suçundan daha önce cezaevinde kalan M.E.'nin, eski kız arkadaşının sevgilisi Cem Hortum'u öldürmesiyle ilgili haber detayları.

Balık Çiftliğinde Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

Saat 02. 30'da Neyzen Teyfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, balık çiftliğinde çalışan M. E. , bir hafta önce kız arkadaşıyla Cem Hortum'u birlikte gördü. M. E. , telefonla arayarak buluşma teklifinde bulundu, ancak buluşma sahilde kavga ile sonuçlandı. M. E. , karavanından aldığı av tüfeğiyle Hortum'u karnından ve kalbinden vurarak öldürdü. Polis ve sağlık ekipleri, olay yerine gelerek M. E. 'yi suç aletiyle birlikte yakaladı. M. E. 'nin ifadesinde, daha önce de bir cinayetten cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Öldürülen Hortum'un cenazesi bugün İskele Camii'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçmeyin