Balıkesir'de Galatasaray Fanatiği Bir Baba

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yaşayan Serdar Aygörmüş, Galatasaray fanatiği olarak biliniyor ve oğluna Mauro Icardi ismini verdi.

Balıkesir'de Galatasaray Fanatiği Bir Baba

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde lokanta işleten ve Galatasaray fanatiği olarak tanınan Serdar Aygörmüş, geçen yıl evlendiği eşiyle birlikte mutlu bir hayat sürdürüyor. 3 ay önce dünyaya gelen oğullarına Icardi ismini veren Aygörmüş, nüfus müdürlüğüne giderek resmi olarak bu ismi aldı. Ailesi ve yakınları ilk başta bu isme karşı çıksa da zamanla alıştıklarını belirtti. Serdar Aygörmüş, oğlunun gelecekte bir Galatasaraylı futbol yıldızı olacağına inanıyor ve ona Icardi yerine Nuri Icardi golleri atacağını söylüyor.

Ayrıca, oğluyla birlikte gelecekte Galatasaray maçlarını stadyumda izlemeyi hayal ediyor ve onun başarılı olması için elinden gelen her şeyi yapacağını vurguluyor.