adscode
adscode
adscode

Balıkesir'de Zincir Restoranda Kurye Cinayeti

Balıkesir'de meydana gelen cinayette, Zincir restoranda kurye olarak çalışan bir öğrenci bıçaklanarak hayatını kaybetti. İddianamelere göre, cinayet azmettiricisi baba serbest bırakılırken, cinayet sanığı 24 yıl hapis cezasına çarptı

Balıkesir'de Zincir Restoranda Kurye Cinayeti

Balıkesir'de, Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde bir Zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencisi Ata Emre Akman, sipariş dönüşünde saldırıya uğradı. Saldırgan, vücudunun 25 yerinden bıçaklayarak genç öğrenciyi öldürdü. E. O. adlı saldırgan kaçarken daha sonra polis tarafından yakalandı. Cinayetle ilgili olarak E. O. ve babası Orhan Ö. gözaltına alındı. İddianameye göre, E. O. 'nün babası, öldürme olayını azmettirmekle suçlanıyor. Orhan Ö. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. Ancak mahkeme babayı beraat ettirdi. Cinayet sanığı E. O. ise 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gerekçeli kararda, suçlunun canavarca hislerle ve fütursuzca cinayeti işlediği belirtilerek adaletin sağlanması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği vurgulandı. Kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin