Balıkesirspor Yönetimi ve Teknik Direktör Levent Eriş İşbirliğiyle Yeni Başarılar Hedefliyor

Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki ve Teknik Direktör Levent Eriş, kulübün hedefleri ve transfer politikasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundular.

Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, 7 Haziran'da gerçekleşen genelkurulun ardından yeni yönetim kuruluyla birlikte hedeflerini belirlediklerini ve çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti. Bekki, Levent Eriş'in teknik direktörlüğünde kulübü şampiyon yapma hedefinde olduklarını vurguladı.

Teknik Direktör Levent Eriş ise, Balıkesirspor'un coşkusunu ve heyecanını görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, kulübe yeni başarılar kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Transfer politikasında titiz davranacaklarını ve kaliteli oyuncularla takımı güçlendireceklerini ifade eden Eriş, Balıkesir'e yeni bir başarı hikayesi yazmak için geldiğini belirtti. Balıkesirspor yönetimi ve teknik direktör Levent Eriş işbirliğiyle, kulübün geleceği için umut verici adımlar atıldı.