adscode
adscode
adscode

Başıboş Köpek Saldırısı İle Ölümle Burun Buruna Geldi!

Bir sanayici iş adamı başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak ölümle burun buruna geldi. İş adamı, olay sonrası çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı ve durumu şimdi iyi.

Başıboş Köpek Saldırısı İle Ölümle Burun Buruna Geldi!

Sanayici iş adamı Ercan Erdem, Çeşme'de başıboş köpeklerin saldırısına maruz kaldı ve ölümle burun buruna geldi. Başıboş köpeklere karşı mücadele verirken dengesini kaybeden Erdem, yere düşerek başından yaralandı ve bilincini kaybetti. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan Erdem, şimdi evinde tedavi görüyor. Olayı anlatan Erdem, "Ben orada ölebilirdim. Hiçbir vatandaşın bu şekilde ölümle burun buruna gelmesini istemiyorum" dedi. Türkiye'de başıboş köpek sorununa dikkat çeken Erdem, belediyeler ve yetkililerin gerekli önlemleri alması çağrısında bulundu.

Köpek saldırısından kurtulan iş adamı, yaşadığı korku dolu anları anlatırken, başıboş köpeklerin toplanmasını ve insanların güvenliğinin sağlanmasını istedi. Yetkililere çağrıda bulunan Erdem, "Bu sorunu görmezden gelmeyip gerekli adımları atmalıdırlar" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin