adscode
adscode
adscode

Başıboş Köpekler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

Sokaklarda tehlike arz eden başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan çocukların hikayesi.

Başıboş Köpekler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

Baş başa köpeklerin adeta kol gezdiği bir dönemde, Soğucak köyünde yaşayan 10 yaşındaki Umut Üveys ve 6 yaşındaki kardeşi Mehmet Salih, bahçede oyun oynarken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradılar. Yüz, kol ve bacaklarından yaralanan çocuklar, aileleri ve çevredekilerin yardımıyla köpekler uzaklaştırıldı ve hastaneye götürüldü. Olayı anlatan Umut Üveys, "Üç köpek aniden geldi. İçlerinden biri kardeşime saldırdı. Onu kurtarmaya çalışırken bana da saldırdı. Burnumu, kolumu ve bacaklarımı ısırdı. Çok korktum. Kardeşime yardım etmeseydim daha çok zarar verecekti. Sahipsiz köpeklerin toplanmasını istiyoruz" dedi.

Baba İsmail Söylemez, olayın ardından hemen çocuklarını hastaneye götürdüklerini belirtirken, anneleri Ayşe Gül ise "Sahipsiz köpek sorununun çözülmesini istiyoruz. Çocuklarımızı okula yalnız gönderemiyoruz. Köpekler sürü halinde dolaşıyor. Bugün başımıza gelenler yarın başkasının da başına gelebilir. Bu konuda çözüm bekliyoruz" diye konuştu.

Sahipsiz köpeklerin toplanması ve bu tür olayların önlenmesi için acil bir çözüm bulunması gerektiği vurgulanırken, vatandaşlar başıboş köpeklerin tehlike saçmaya devam etmesine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin