adscode
adscode
adscode

Başkan Erdoğan'dan İsrail ve Lübnan çıkışı!

İşgalci İsrail'in bölgeyi büyük bir krizle karşı karşıya bıraktığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta Batı olmak üzere uluslararası toplumun katliamı seyrettiğini vurgulayarak 'İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalma

Başkan Erdoğan'dan İsrail ve Lübnan çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri'ne hareketi öncesi basın açıklaması yaptı.

"İSRAİL BİR TERÖR ÖRGÜTÜ GİBİ SALDIRILAR DÜZENLİYOR"

İsrail bir kez daha maalesef devlet gibi değil, bir terör örgütü gibi saldırılar düzenliyor. Özellikle bu dijital saldırıları şu anda devreye almış olması bunun çok açık net ifadesidir. İsrail bu saldırıyla sivil hassasiyetlerinin bulunmadığını, kendi bu nefret edici emellerine ulaşmak için de her yolu deneyebileceğini açık ve net ortaya koymuştur.

Bu saldırının başka bir anlamı da bizim ikazlarımıza rağmen bazı Batılı ülkelerin de desteklerini yanına alarak İsrail'in çatışmaları Lübnan ve bölge geneline maalesef yayılmaktadır. Özellikle değerli dostum Mikati'yle dün evvelsi gün yaptığım görüşmede kendisinden de şu anda çok çok ciddi sıkıntılar içerisinde olduklarını ifade etti ve bu konuda da bizler neler yapabileceğimizi veya neler yapabiliriz bunları kendisiyle konuştum.

"BÖLGE AÇIKLANAMAYACAK DERECEDE BÜYÜK BİR KRİZLE KARŞI KARŞIYA"

Gerçekten şu anda bölge açıklanamayacak derecede büyük bir krizle karşı karşıya. Tabii birçok şeyler söyleniyor. İşte şu an itibarıyla Lübnan özellikle bu İsrail'e karşı ne yapabilir? Tabii Mikati'nin şeyi bize ne gibi destekleriniz olabilir? Ne gibi yardımlarınız olabilir? Biz sizlerden bunu bekliyoruz ve Birleşmiş Milletler'e gelme noktasında da bu sene herhalde gelemeyeceğim ifadesini kullandı.

"İNSANLIĞIN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ DAHİ KALMAMIŞTIR"

Tabii Batılı ülkeler başta olmak üzere uluslararası toplum İsrail'in bu canice eylemlerini seyretmeyi bırakmalı ve caydırıcı adımları atmalıdır. Dünya barışını koruma misyonuna sahip bütün ülkelerin İsrail'i durduracak çözümleri ortaya koymasının vakti geldi ve geçiyor. İnsanlığın kaybedecek bir günü dahi kalmamıştır.

 

"ŞU ANDA BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETMİŞ DURUMDAYIZ"

Diğer taraftan Lübnan'da düzenlenen saldırı milli teknolojilerin sadece Savunma Sanayi alanında değil, çok daha geniş bir çerçevede ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştur ve biz de tabii bu gelişmeler karşısında çok daha farklı tedbirler almak suretiyle şu anda bütün imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder