adscode
adscode
adscode

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan Filistin Konulu Çağrı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın, Filistin'e destek çağrısında bulunduğu makaleyi okuyun.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan Filistin Konulu Çağrı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için kaleme aldığı makalede, Filistin'e destek çağrısında bulundu.

ABD Kongresi'ne hitap eden İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Filistin halkına yönelik işlediği suçları reddettiğini ve gelecekte de bu politikalarını sürdüreceğini belirtti.

Bayraktar, insanlığın adalet mücadelesini temsil eden Filistin direnişini destekleyerek, dünya genelinde daha adil bir düzen kurma ihtiyacını vurguladı. Bayraktar, "Eski dünya ölüyor, yenisi doğmakta zorlanıyor. Şimdi canavarların zamanı" diyerek, insanlığın tarihi kötülüklerin tekrarını engellemek için harekete geçme zamanının geldiğini ifade etti. Filistin halkının direnişini destekleyen Bayraktar, dünya genelinde daha büyük bir adalet mücadelesine katkı sunmanın önemine dikkat çekti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı, Filistin'e yapılan soykırımın sona erdirilmesi ve adaletin tesis edilmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.

Kendisinin de geçmişte Filistin mücadelesine destek veren bir grup öğrenci arasında yer aldığını belirten Bayraktar, küçük adımların bile büyük değişimlere katkı sağlayabileceğini söyledi. Son olarak Bayraktar, "Geride kalanlar değişmezse dünya kurtarılamaz.

Yirmi yıl sonra çocuklarımıza adil bir dünya miras bırakabilmek için bugün harekete geçmeliyiz" diyerek, herkesi Filistin'e destek olmaya ve adalet için mücadeleye davet etti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin