adscode
adscode
adscode

Bayrampaşa'da Yeni Ticaret ve İstihdam Merkezi: AKTİM Çarşı&Ofis Projesi

Bayrampaşa'da Bilgiçler Yapı tarafından hayata geçirilen 130 milyon dolarlık AKTİM Çarşı&Ofis projesi, bölgeye ekonomik kalkınma ve istihdam sağlayacak.

Bayrampaşa'da Yeni Ticaret ve İstihdam Merkezi: AKTİM Çarşı&Ofis Projesi

Bayrampaşa'da Bilgiçler Yapı tarafından 130 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen AKTİM Çarşı&Ofis projesi, bölgenin ticari potansiyelini artırarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak. Proje, 95 bin metrekarelik alanda 338 bağımsız bölümle konumlanıyor ve 2025'te tamamlandığında 2 bin 500 kişilik istihdam merkezi olacak. AKTİM Çarşı&Ofis projesi, modüler yapısıyla her ihtiyaca çözüm üretmeyi hedefliyor. Ofisler, müstakil cadde mağazaları ve Osmanlı mimarisinin esintileriyle tasarlanmış yapılar projenin sunduğu olanaklar arasında yer alıyor. Ayrıca "Ticaret Mahallesi" adı verilen cadde konseptli müstakil dükkanlar da projede yer alıyor.

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, projenin bölgeye katkı sağlayacağını belirterek, İstanbul'un merkezinde bulunan esnaflar ve KOBİ'ler için toplu ticaret alanları oluşturduklarını vurguladı. AKTİM Çarşı&Ofis projesinin, bölgenin çehresini değiştirerek katma değer oluşturacağına inandığını söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder