BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar

BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Türk milliyetçiliği ve dini değerler üzerine önemli açıklamalarda bulundu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Ümit Özdağ'ın Türk milliyetçileri hakkındaki açıklamalarına sert bir şekilde cevap verdi.

Yörükçüoğlu, sol-Kemalist olan fakat sığınmacı karşıtı dil kullanan bir siyasi partiyi ve LGBT destekçisi bir başkanı eleştirerek, Türk milliyetçiliğini anlamayacaklarını belirtti.

Türk milletini oluşturan Türklük ve İslam inancının önemine vurgu yapan Yörükçüoğlu, Türklerin birliğini ve gücünü korumak için çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca, Türkiye'nin dışındaki Türk topluluklarıyla da dayanışma içinde olduklarını belirterek, Türk birliği mücadelesine devam edeceklerini ifade etti. Yörükçüoğlu, Türk milliyetçiliğinin İslam hassasiyeti ile anlam bulduğunu vurgulayarak, Müslüman Türk milletinin desteğinin önemine işaret etti.