BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu'ndan Sert Açıklamalar

BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, sol-Kemalist partinin liderine sert sözlerle yanıt verdi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu'ndan Sert Açıklamalar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, sol-Kemalist olan fakat sığınmacı karşıtı dil kullanarak kendini milliyetçi gibi yutturmaya kalkan siyasi parti ve onun LGBT destekçisi başkanı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Yörükçüoğlu, Türk milliyetçiliğini anlamayan ve inançlı Türk milliyetçilerini kabul etmeyen kişilere karşı çıkarak, Türk milletinin ve Türkiye'nin kurucu unsurlarına sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

İslam ve Müslüman kimliğinden rahatsız olanların Türklük şuurunu ve İslam inancını zayıflatmaya çalıştığını vurgulayan Yörükçüoğlu, Türk birliğini güçlendirmek adına gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca, Türk milliyetçiliği ile alakası olmayan siyasi partilerin Türk milletine zarar verdiğini ve Türk milletinin birlik içinde güçlü olduğunu vurgulayarak, Türk ve Müslüman kimliğiyle gurur duyulması gerektiğini sözlerine ekledi.