adscode
adscode
adscode

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sadık Ahmet'i Anacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Tekirdağ’da partililerle bir araya gelerek, Dr. Sadık Ahmet'i vefatının yıl dönümünde anacaklarını belirtti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sadık Ahmet'i Anacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda partililerle bir araya geldi. Basın açıklaması yaparak, Batı Trakya Türkleri'nin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet'i vefatının yıl dönümünde anacaklarını belirtti.

Destici, partisinin kuruluşundan bu yana Sadık Ahmet'in vefatının her ölüm yıl dönümünde kabri başında olduğunu vurgulayarak, Türk milliyetçisi olarak Türk dünyasına, Türk dünyasının değerlerine, kahramanlarına ve şehitlerine sahip çıkmalarının boynunun borcu olduğunu söyledi.

Ayrıca terörle mücadele konusuna da değinen Destici, terörün topyekün bir şekilde ele alınması gerektiğini belirterek, terörle müzakere edilmemesi ve teröristlerle mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca sokak köpekleri konusunda da önlem alınması gerektiğini dile getirerek, sokakları temizlemek ve saldırgan köpekleri uyutmak gerektiğini söyledi.

Yargı paketi içerisinde yer alan soyadı kanunu hakkında da konuşan Destici, Türk devlet aile geleneğini korumanın önemli olduğunu vurgulayarak, aile birliğini koruma anlamında bu konunun önemli olduğunu belirtti. Geceyi Tekirdağ’da geçirecek olan Destici, yarın Sadık Ahmet’in anma törenine katılmak üzere Yunanistan’ın Gümülcine kentine gidecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder