BBP Kurultayı Desticinin Güçlü Rakibi Cevdet Tellioğlu

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kasım ayı içerisinde düzenlemesi planlanan Olağan Büyük Kurultayı'na doğru heyecanlı bir süreç yaşanıyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye karşı çıkacak güçlü bir rakip, Cevdet Tellioğlu, genel başkan adaylığını resmen açıkladı.

Tellioğlu, "Gelecek için BBP'ye ihtiyaç var. BBP'nin kurucu geleneği Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde verilen mücadelenin sahada yaşanması gerektiğini" belirtti. Ayrıca, liderin parti üyeleri tarafından seçilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Liderin partisine değil, milletin partisine ihtiyacımız var" dedi.

Cevdet Tellioğlu, aynı zamanda Türk Milleti'ne olan bağlılığını ve Türk Milliyetçisi ilkesine olan bağlılığını vurguladı. Parti içi demokrasiyi ve istişareyi önemseyen Tellioğlu, bu ilkeleri parti yasalarına dönüştürmeyi amaçladığını dile getirdi.

BBP'nin genel başkanlığının Türkiye, Türk ve İslam coğrafyası ve dünya üzerinde önemli bir konumda olduğunu belirten Tellioğlu, partisinin ülkenin ve coğrafyanın değişimine öncülük etmeyi hedeflediğini ifade etti.

Tellioğlu, ayrıca parti içindeki birliği ve dayanışmayı önemseyerek, BBP'nin asli çizgisine dönüşünün zamanının geldiğini söyledi. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Büyük Aile" projesini hayata geçirme sözü veren Tellioğlu, bu proje ile yerel düzeyde başarı elde etmeyi hedefliyor.

Son olarak, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını takip etme ve mahkemede davanın ciddi bir şekilde ele alınmasını sağlama konusundaki kararlılığını vurgulayan Tellioğlu, değişim ve yenilikten yana olan desteği memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

Cevdet Tellioğlu'nun liderliğindeki BBP, Mustafa Destici'nin işini zorlayacak gibi görünüyor. Türkiye'nin proje oluşturma ve uygulama konusundaki deneyimiyle Tellioğlu, ciddi bir destek bulmuş durumda. Tellioğlu, BBP'yi kendi kimlik ve anlayışıyla daha güçlü bir şekilde yeniden inşa etmeyi hedefliyor ve bu yolda cesur adımlar atmaya hazırlanıyor.

BBP Kurultayı'nda yaşanacak bu rekabet, Türk siyasetinin önemli gelişmelerinden biri olacak gibi görünüyor.

Bakmadan Geçmeyin