adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'a Yeni Transfer Ernest Muçi'den Açıklamalar

Beşiktaş'a katılan Arnavut futbolcu Ernest Muçi, takımda kalmayı planladığını ve hedeflerini açıkladı.

Beşiktaş'a Yeni Transfer Ernest Muçi'den Açıklamalar

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezonun devre arasında katılan Arnavut futbolcu Ernest Muçi, kendisine sorulan soruları yanıtladı. Genç oyuncu Beşiktaş ve kariyer hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

Muci, geçen sezonun istedikleri gibi gitmediğini belirterek, bu sezon daha çok çalışacaklarını ve Süper Kupa'nın harika bir özgüven kaynağı olduğunu söyledi. Hocasıyla mevki konusunda henüz konuşmadıklarını ancak hocasının kendisini en uygun pozisyonda oynatacağına inandığını ifade etti. Takımda kalacağını vurgulayan Muci, Avrupa Şampiyonası'nda oynamanın çocukluk hayali olduğunu belirtti.

Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hedeflediğini söyleyen genç futbolcu, Beşiktaş'a minnettar olduğunu ve kulübü için en iyisini yapacağını dile getirdi.

Yeni transferler Rafa Silva ve Ciro Immobile hakkında da görüşlerini paylaşan Muçi, bu oyuncuların kendisi ve diğer genç oyuncular için önemli bir rol model olacağını belirtti.

İstanbul'da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Muci, takım arkadaşlarıyla ve personelle iyi ilişkiler içinde olduğunu ve özellikle Milot ile yakın bir dostlukları olduğunu belirtti. Beşiktaş'a yeni transfer olan Ernest Muçi'nin açıklamaları taraftarlar arasında olumlu yankı buldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder