adscode
adscode
adscode

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Hedefimiz bütün maçlarımızı almak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesinde yaptığı açıklamada hedeflerinin bütün maçları kazanmak olduğunu belirtti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Hedefimiz bütün maçlarımızı almak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Bizim hesabımız çok basit; birinci hedefimiz bütün maçlarımızı almak" dedi.

Bu yıl 69'uncusu düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette & Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni, Volkswagen Arena'da düzenlendi. Ödül töreni öncesinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gillette & Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nin önemine dikkat çeken Ahmet Nur Çebi, "Spor medyası kamuoyunun çok dikkatinde olan bir medya. Değerli bir gece yaşayacağız bu akşam. Yine fair-play ödüllerİ de verilecek" diye konuştu.

 

"HEDEFİMİZ BÜTÜN MAÇLARIMIZI ALMAK"

Hedeflerinin bütün maçları kazanmak olduğu belirten Ahmet Nur Çebi, "Bizim hesabımız çok basit; birinci hedefimiz bütün maçlarımızı almak. Artık diğerleri puan kaybederse gerçekten hak ettiğimiz yerde olacağız" ifadelerini kullandı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder