adscode
adscode
adscode

Beşiktaş Can Keleş'i Kadrosuna Kattı!

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Can Keleş'i kadrosuna kattı. Genç oyuncu, taraftarların coşkusu ve kulüp başkanının projesiyle etkilenerek transfer oldu.

Beşiktaş Can Keleş'i Kadrosuna Kattı!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varılarak Can Keleş'i kadrosuna katan siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun Beşiktaş taraftarlarının coşkusundan ve kulüp başkanının projesinden etkilenerek transfer olduğunu duyurdu.

22 yaşındaki Can Keleş, Beşiktaş'ın YouTube hesabına yaptığı röportajda, transfer sürecini şu şekilde anlattı: "Beni etkileyen şey Beşiktaş taraftarları oldu. Taraftarlar çok coşkulu. Benim için çok önemli bir etken. Başkanımız Hasan Arat’ın projesini dinledim. Çok ilgilendim ve hoşuma gitti. Bu iki etkenden dolayı böyle büyük bir camiaya adım atmak istedim. "Can Keleş, Beşiktaş taraftarına ise şu mesajı verdi: "Öncelikle Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah taraftarlarımızı her zaman mutlu ederim ve güzel bir sezon geçiririz.

"Beşiktaş'ın genç yeteneği Can Keleş'in performansı ve katkıları merakla beklenirken, taraftarlar da yeni transferlerine büyük destek vermeye hazır görünüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder