adscode
adscode
adscode

Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu Kadrosuna Kattı!

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu ile anlaştı. Genç oyuncu Siyah-beyazlı formayı giyecek!

Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu Kadrosuna Kattı!

Beşiktaş, Süper Lig'de sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, yeni transferini duyurdu. Siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor'dan genç oyuncu Emirhan Topçu'yu kadrosuna kattı. Beşiktaş resmi açıklamasında, "Emirhan, kalbinin en orta yerinde. Beşiktaşımıza hoş geldin Emirhan Topçu!" ifadelerine yer verdi. Emirhan Topçu, 11 Ekim 2000 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Stoper olarak görev yapan genç oyuncu aynı zamanda sol bek ve merkez orta saha pozisyonlarında da oynayabiliyor. Çaykur Rizespor altyapısında yetişen Emirhan, 2017 yılında profesyonel sözleşme imzaladı ve 2025 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Kariyerine Rizespor altyapısında başlayan Emirhan Topçu, U21 takımında da forma giydi.

Kiralık olarak Bosna Hersek'te Celik Zenica ve Türkiye'de Menemenspor'da da forma şansı bulan genç oyuncu, 2023-2024 sezonunda Rizespor formasıyla 32 maça çıktı.

Süper Lig'de oynadığı maçlarda 1 gol ve 4 asistle takımına katkı sağlayan Emirhan Topçu'nun Beşiktaş'ta nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Siyah-beyazlı taraftarlar, genç oyuncuya büyük destek vermeyi planlıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder