adscode
adscode
adscode

Beşiktaş, Galatasaray karşısında Süper Kupa'yı kazanmak için sahaya çıkıyor

Beşiktaş, yeni sezonun ilk resmi müsabakasında Galatasaray'ı yenerek Süper Kupa'yı kazanmayı hedefliyor. Kadroya yapılan transferler ve hazırlık maçlarına dair detaylar haberimizde!

Beşiktaş, Galatasaray karşısında Süper Kupa'yı kazanmak için sahaya çıkıyor

Beşiktaş, yeni sezonun açılış mücadelesinde Galatasaray ile karşı karşıya gelerek Süper Kupa'yı kazanma amacıyla sahaya çıkacak.

Geçen sezon beklentilerin altında kalan siyah-beyazlı ekip, Giovanni van Bronckhorst önderliğinde kadrosuna yapılan takviyelerle taraftarına kupa hediye etmeyi planlıyor. Beşiktaş, Süper Kupa'yı daha önce 2 kez müzesine götürdü.

2006 yılında Galatasaray'ı 1-0 yenerek ilk kez kazanan Kara Kartal, son olarak 2022'de Antalyaspor'u penaltı atışlarıyla mağlup ederek kupaya uzanmıştı.

Transfer döneminde savunmaya Gabriel Paulista, hücuma Ciro Immobile ve orta sahaya Rafa Silva gibi oyuncuları katan Beşiktaş, hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergiledi. Ancak, genç futbolcu Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun gösterdiği performans dikkat çekti ve ileri uçta forma şansı bulabilir. Beşiktaş, Slovenya kampında 6 hazırlık maçı oynayarak yeni sezon öncesinde ritim tutturmaya çalıştı. Teknik direktör Van Bronckhorst, takımını en iyi şekilde hazırlayarak Süper Kupa'yı kazanma hedefine odaklanmış durumda.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder