Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idmanlarla Galatasaray maçına hazırlanıyor. Gençlerbirliği maçında oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular ise taktik ve kondisyon çalışmalarıyla idmanı tamam

Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş'ın, Galatasaray maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Gençlerbirliği maçında oynayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcuların ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladıkları idman, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 18. 00’de Nevzat Demir Tesisleri’nde Sakaryaspor ile yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek.