adscode
adscode
adscode

Beşiktaş Galibiyeti ile Göğsümüz Kabardı!

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa'yı kazandığı maçın ardından Başkan Hasan Arat'ın yaptığı açıklamaları özgünleştirin.

Beşiktaş Galibiyeti ile Göğsümüz Kabardı!

Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa'yı kazanırken, başkan Hasan Arat karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Arat, Mustafa Hekimoğlu ve Jean Onana'yı yeni transfer olarak gördüklerini vurgulayarak, Beşiktaş'ın bu sezonki konsantrasyonunu övdü.

Ayrıca, geçen sezon Galatasaray'a yenildikleri maçın ardından sarı kırmızılı kulübün sosyal medyasından yapılan "salıncak" paylaşımını hatırlatarak, "Kartal'ı salıncağa bindirmeye kimsenin gücü yetmez. Bu galibiyeti gayet soğukkanlılıkla ve vakurla yaşayacağımızı bilmenizi istiyorum. " dedi. Arat ayrıca, Beşiktaş'ın yeni hedeflerine odaklanması gerektiğini ve önümüzdeki transfer döneminde hareketli günlerin beklendiğini belirtti. "Bugünün en büyük transferi Mustafa Hekimoğlu'ydu. Onu takip edin, Onana'yı da bir transfer olarak görün. " diyerek taraftarlara gelecek için umut verdi. Son olarak, Arat, rakip camianın provokasyonlarına karşı da uyarıda bulunarak, "Kartal'ı salıncağa bindirmeye kimsenin gücü yetmez. Beşiktaş olarak bu tip girişimlerde bulunmayacağız. Bu galibiyeti gayet soğukkanlılıkla ve vakurla yaşayacağımızı bilmenizi istiyorum. " şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından da yapılan paylaşımla, rakip camianın provokasyonlarına karşı sert bir cevap verildi: "Kartal'ı salıncağa koymaya kimsenin gücü yetmez! Bir dahakine edebinle sevin. ".

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder