Beşiktaş Gençlerbirliği ile Hazırlık Maçı Oynayacak

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile yapacağı hazırlık maçı biletleri hakkında bilgilendirme

Beşiktaş Gençlerbirliği ile Hazırlık Maçı Oynayacak

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20. 00'de Kocaeli Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlı camia, bu maçı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar için bilet temini hakkında bilgilendirme yaptı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 sezonu kombinesi olan taraftarlar Passo mobil uygulaması ve www. passo. com. tr web sitesi üzerinden ücretsiz bilet tanımlaması yapabilecekler. Bilet tanımlama işlemi 20 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 23 Temmuz Salı günü sona erecek. Genel satış ise 24 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Müsabakanın bilet fiyatları şu şekilde:Doğu ve Batı Tribünü: 500 TLGüney Tribünü: 250 TLMisafir Tribünü: 250 TL.