adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ı yıkan Maxim: İnşallah şampiyon olurlar!

Tüm Spor - Gaziantep FK'nın Rumen futbolcusu Alexandru Maxim, "Beşiktaş'a çok saygı duyuyorum, çok sevdiğim insanlar var. Beşiktaş'ı destekliyorum bu sene, inşallah Beşiktaş şampiyon olur." dedi.

Beşiktaş'ı yıkan Maxim: İnşallah şampiyon olurlar!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Beşiktaş'ı n golünü 31. dakikada penaltıdan Immobile atarken Gaziantep FK'nın golünü 90+5. dakikada Maxim kaydetti. 

Eski takımı Beşiktaş'a 90+5'te beraberlik golünü atan Gaziantepli Alexandru Maxim, karşılaşamanın ardından açıklamalarda bulundu. 

"3 puanı hak etmiştik"

Rumen oyuncu, "Şu an ligdeki pozisyonumuz gereği 1 puan da moral olabilir. 1 puandan fazlasını hak ettik. Çok iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk. Maalesef 1 puan aldık. 3 puanı hak etmiştik. Adım adım yukarı doğru çıkacağız ve takımımızı bulunduğu bu yerden çıkaracağız." dedi.

"İnşallah Beşiktaş şampiyon olur"

Maxim, "Şunu söylemek istiyorum; Beşiktaş'a çok saygı duyuyorum, çok sevdiğim insanlar var. Ben Gaziantep için mücadele ediyorum, bu yüzden mutluyum. Beşiktaş'ı destekliyorum bu sene, inşallah Beşiktaş şampiyon olur." ifadelerini kullandı. 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder