adscode
adscode
adscode

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Transfer Açıklamaları

Beşiktaş Ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile için düzenlenen basın toplantısında transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Transfer Açıklamaları

Beşiktaş Ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yücel, kamp döneminin son derece başarılı geçtiğini belirterek, "Feyyaz Hoca'mın da dediği gibi çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Aldığımız geri bildirimler neticesinde son yılların en enerjik, mutlu kampını geçirdiğimizi söylüyorlar. " şeklinde konuştu. Transfer sürecine de değinen Yücel, "Yeni transferimizin Beşiktaş'a, taraftarımıza, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özel bir teşekkür de Ciro Immobile'ye iletmek istiyorum. O fedakarlık yaparak Beşiktaş'a gelmek istedi. O bir adım attı, biz de ona bir adım attık. Bundan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. " dedi.

Transferlerle ilgili olarak "Şimdi biraz 'es' verme zamanı" diyen Beşiktaş ikinci başkanı, "19 yabancı oyuncumuz var, bunu 12'ye düşürmek zorundayız. Genç oyuncularımızın takıma dahil olması çok önemli. Çalışmaya devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Hüseyin Yücel, transferlerin çok iyi olduğunu belirterek, "Güzel hamleler yaptığımızı düşünüyorum. Ama rehavete kapılmak yok. Hayallerimiz çok büyük, durmadan koşmaya devam edeceğiz. " şeklinde konuştu. Son olarak, Beşiktaş'ın yapamayacağı bir transfer olmadığını belirten Yücel, "Beşiktaş taraftarları bunu hak ediyor. Hesabı-kitabı ben İstanbul'a dönünce yaparım. Hiçbir sıkıntı olmaz. " dedi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder