adscode
adscode
adscode

Beşiktaş ile Tüpraş arasında sponsorluk anlaşması imzalanıyor

Beşiktaş ile Tüpraş arasında sponsorluk anlaşması imzalanıyor

Beşiktaş ile Tüpraş arasında sponsorluk anlaşması imzalanıyor

Beşiktaş, stadyum isim sponsorluğu için Tüpraş ile anlaşmaya varıldığını duyurmuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşması töreninde açıklamalarda bulunuyor.

İŞTE ÇEBİ'NİN AÇIKLAMALARI:

"Bir süreç aldı bu sponsorluk ama sonu güzel oldu. Tüpraş Ailesi'ne, Koç Holding'in onursal başkanı ağabeyimiz Sayın Rahmi Koç Beyefendi'ye ve Koç Ailesi'ne huzurlarınızdaa teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir marka ve milli bir dev Tüpraş. Kızımız güzeldi. Kızı 1 kişiye verirsiniz, herkes ister. Biz Tüpraş ile el sıkıştık. Tüpraş'a ve camiama hayırlı uğurlu olsun."

"TARİHİN EN YÜKSEK DEĞERİ"

"Beşiktaş tarihinin maddi olarak en yüksek değeriyle bu sözleşme imzalanmıştır. Bir milli dev ile, sanayi kuruluşuyla markamızın örtüşmesi beni ayrıca mutlu etmiştir. Stadyum isim, göğüs sponsorluklarının karşılığını en yüksek derecede almak ama mühim olan onları en değerli ve kulübe katkı verecek şekilde harcamak önem ifade etmektedir."

"RAHMİ BEYİN DESTEĞİ BELLİ"

"Bu süreç içerisinde ticari olarak görüşmeler önemliydi. Sessiz ve sedasız yapmaya çalıştık. Diğer görüştüğümüz kişiler incitmemek gerekiyordu. Nasıl kabul ederse camia öyle kabul etsin. Rahmi Bey'in bize olan desteğini herkes biliyor. Tersini söylemek abesle iştigal olur. Bizim verdiğimiz emeğin de yok sayılmasını doğru bulmuyorum."

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder